Vyberte stranu

Zistite ako získať kupón na kredit až 120€ zadarmo a za akých okolností ho môžete uplatniť.

Ako funguje kupón

Vďaka kupónu získate možnosť preinzerovať 75€ alebo 120€ úplne zadarmo. Kupón má vždy platnosť dokedy je potrebné ho uplatniť a dokedy musíte kredit zadarmo preinzerovať.

Ako získať kupón na kredit zadarmo

Kontaktujte nás, založíme Vám reklamný účet a aktivujeme kupón na kredit zadarmo.

Môžete sa rozhodnúť nechať si reklamy nastaviť a spravovať nami alebo to robiť sami. 

Akú výšku kreditu zadarmo môžete získať

Kupón je možné získať vo výške 75€ alebo 120€ podľa aktuálnej ponuky.

Kto môže kupón využiť

Kupóny sú určené pre novozaložené účty. Existujúce, už bežiace reklamné účty, na uplatnenie tohto kupónu nemajú nárok. Pre každý reklamný účet je možné takýto kupón použiť iba raz.

Ak máte existujúci reklamný účet a nie ste spokojní s jeho výkonnosťou, kontaktujte nás pre bezplatnú telefonickú konzultáciu ako by bolo možné ho vylepšiť.

Ak máte existujúci reklamný účet a nie ste spokojní s jeho výkonnosťou, kontaktujte nás pre bezplatnú telefonickú konzultáciu ako by bolo možné ho vylepšiť.

Ako si nenechať prepadnúť kredit

Kupón má svoje podmienky platnosti. Vždy obsahujú dátum dokedy je kupón možné uplatniť. Ďalej obsahujú obmedzenie dokedy od zobrazenia prvej reklamy je kupón potrebné zadať. Tiež obsahujú informáciu do koľkých dní od zadania kupónu je potrebné bezplatný kredit preinzerovať. Ak ktorúkoľvek z týchto podmienok nedodržíte, kredit zadarmo nebude možné využiť.

Ako z kreditu zadarmo vyťažiť maximum

Okrem toho, že si treba odsledovať dátumy, treba aj správne nastaviť reklamy. V prvom rade, ak máte na minutie 75€ kreditu 30 dní a nastavíte si rozpočet 2€ denne, časť kreditu nestihnete preinzerovať a prídete oň úplne zbytočne.

Ďalšia vec sú samotné nastavenia, cielenie ale aj nastavenie komu reklamu nezobrazovať napr. cez negatívne kľúčové slová a zakázanie niektorých umiestnení. Správny výber typu zhody kľúčových slov a zadefinovanie negatívnych kľúčových vám môže urobiť z úplne neefektívnej kampane výbornú. Funguje to aj opačne, zlé nastavenie, a peniaze idú hore komínom!

Nezabudnite si prepojiť Google Ads účet s Google Analytics účtom, inak sa vám môže stať, že sa budete tešiť z tisícov kliknutí, za ktoré ste si zaplatili a zároveň sa budete čudovať prečo sa vám ľudia neozývajú alebo prečo nenakupujú.  Vaše peniaze išli do koša, vy si poviete, že Google reklama nefunguje, ale pritom by ju stačilo len správne nastaviť.

Ako vám pri správe reklamy pomôžeme ušetriť a zarobiť

V prvom rade identifikujeme čo je želaná akcia na vašej stránke (vyplnenie formulára, telefonát, nákup v e-shope) a určíme ako merať úspech.

Identifikujeme správne cielenie vrátane nastavení komu reklamu zobrazovať nechceme, vyberieme vhodné typy kampaní, vytvoríme a prepojíme reklamný účet s meraním štatistík návštevnosti Google Analytics, vytvoríme kampane a reklamy.

Následne reklamný účet pravidelne sledujeme, upravujeme, optimalizujeme a spracovávame mesačné prehľady s odporúčaniami na vylepšenie.

Bezplatná telefonická konzultácia: 0950 499 567

Niečo o nás

Ďakujeme, že čítate naše články, ak práve rozmýšľate nad Google reklamou alebo novou webstránkou, ozvite sa nám, poradíme Vám a spravíme grafický návrh zdarma.

Návrh dizajnu zdarma

Uvažujete nad novým webom, alebo plánujete modernizáciu starého?

Využite našu akciu, vypracujeme Vám návrh dizajnu zadarmo.