Vyberte stranu

Partnerský program Google funguje od roku 2013 v 60 krajinách sveta. Zapojiť sa môžu firmy, ktoré poskytujú reklamné služby cez Google Ads, kedysi nazývané AdWords. Každý rok Google vyberá firmy, ktorým udelí odznak a označí ich za svojich oficiálnych partnerov.

Oficiálni partneri Google musia splniť prísne podmienky, kým ich Google označí za svojho partnera. Uchádzači o partnerský odznak musia vykazovať neustály rast, nesmú stagnovať a strácať klientov.

Partner musí dosiahnuť minimálne tržby za 90 dní viac ako $20 000, čo nie je veľa, ale aspoň máte istotu, že pre Vás nepracuje úplný začiatočník.

Partner musí vykazovať narastajúcu výkonnosť a dlhodobo udržať efektivitu reklám s minimálnym optimalizačným ohodnotením 70%, partner sa tak musí snažiť, aby klienti, ktorým spravuje reklamu vykazovali z reklamy zisk.

Certifikácia partnerov je teraz povinná pre tzv. „správcov stratégie účtu“ – stratégovia musia prejsť povinne kurzom v rámci tzv. skupín služieb Vyhľadávacia sieť (Search), Obsahová sieť (Display), Video, Nákupy (Shopping) alebo Aplikácie (Apps).

Mojawebstranka.sk je samozrejme oficiálny partner Google, okrem Google Ads sme aj Google Cloud Partner pre Google Workspace firemný e-mail a cloud, Google Identity a mnoho iného. S Googlom máme vybudovanú históriu, vzťah, vieme čo sa chystá, sme informovaní a máme pre našich klientov výhody, ktoré majú iba dlhoroční partneri.

Okrem zliav a kupónov na Google Ads máme možnosť našich klientov kvalitnejšie konzultovať aj pri tých najnáročnejších reklamných kampaniach, poskytnúť im podporu a nápady na základe našich skúseností s stále narastajúcim množstvom klientov, ktorí s nami už roky spolupracujú.

Odznaky pre partnerov

Od júna 2021 sa rozdávajú odznaky, ktoré sú štvorcové a nahrádzajú staré obdĺžnikové, nové vyzerajú takto: