Vyberte stranu

Na overovanie domén sa používajú nástroje, ktoré sú napojené na databázy registrov domén. Register je firma alebo organizácia poverená správou doménovej koncovky a každý register má svoju databázu, ktorú aktualizuje a spravuje. Slovenskú .sk doménu má na správe organizácia SK-NIC, .com napríklad spravuje firma Verisign.

Ak zadáte názov domény do prehliadača a nič sa nezobrazí – myslíte si, že doména je voľná, ale vôbec nemusí byť. Ak si niekto kúpi doménu a jeho registrátor nenastaví základné DNS nastavenia, tak sa nič nezobrazí.

Bezplatný nástroj na hľadanie domén

Overte si dostupnosť akejkoľvek domény na svete, nástroj je napojený na všetkých hlavných registrátorov a vyhľadáva v databázach registrovaných domén.

Pomocou tohoto nástroja môžete vyhľadať koncovky všetkých možných domén, .sk, .cz, .at, .hu, .pl, .com, .net, .org ale aj nové domény ako .aero, .travel, .hotel a podobne.

Niečo o nás

Ďakujeme, že čítate naše články, ak práve rozmýšľate nad Google reklamou alebo novou webstránkou, ozvite sa nám, poradíme Vám a spravíme grafický návrh zdarma.

Návrh dizajnu zdarma

Uvažujete nad novým webom, alebo plánujete modernizáciu starého?

Využite našu akciu, vypracujeme Vám návrh dizajnu zadarmo.